The MEDIOCRE teachers TELL, The GOOD teachers EXPLAIN,
The SUPERIOR teachers DEMONSTRATE, The GREAT teachers INSPIRE..

Saturday, 30 April 2011

Nasi lemak buah bidara, sayang selasih hamba lurutkan, buang emak buang saudara, kerana kasih hamba turutkan

Assalammualaikum....=)
Jgn terkejut  ngan tajuk ye..mmg pantun tu bw maksud tentang "Cinta t'lampau"..(buat maksud sndiri) tp cerita sebenar mention dua perkataan awal tu hehehe...NASI LEMAK. Ada apa dgn nasi lemak????...sy ni mmg suka makan nasi lemak. Tapi banyak-banyak nasi lemak, nasi lemak Gaya ni best!!..(nasi lemak Umi sy pun sedap..hehe). Nasi lemak Gaya ni ada masa hujung minggu ja. Tu pun main order. Kalau mcm sy, confirmlah 2 tapau. Yalah..saat-saat akhir di IPG Kampus Gaya ni, mesti mkn nasi lemak ni puas-puas..nnti bila sdh keluar dr sini, tak tau bila lg boleh makan NASI LEMAK GAYA...=(


 hah...nilah Nasi Lemak Gaya. Ada ayam goreng, bilis ngan kacang serta sambal...(^_^)v


P/S: Cerita pasal Nasi lemak ni saja ja, untuk mengisi masa terluang hehe..kira 1 ceritalah tu.

2 comments:

  1. sy pon ska mamam nasi lemak ummmm yummy... = )

    ReplyDelete
  2. ida...tp sy suka nasi ayam mama u...hehehe

    ReplyDelete